Hofstad Elektrotechniek

Camerabewaking

Als u een beveiligingscamera wilt (laten) plaatsen, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Een goede plaatsing is essentieel om de camera goed te laten functioneren, maar ook om aan de regelgeving omtrent privacy te voldoen. Hofstad Elektrotechniek is uw specialist in het plaatsen van uw camerabewaking.

Hieronder een paar voorbeelden waar een camera geplaats kan worden, rekening houdend met wetgeving.

De camera mag enkel gericht worden op eigen woning of eigendom. De toegang tot uw woning – met name de voordeur of de garagepoort – mogen dus wel, de openbare weg of de eigendom van de buren mogen dus niet opgenomen worden.

Een van de beste plekken voor een beveiligingscamera is de voordeur. Meer dan een derde van de inbrekers gebruikt de voordeur namelijk om toegang te krijgen tot uw woning. Ook via ramen (23 procent) en zij- en achterdeuren (22 procent) slaan inbrekers graag toe. Ook op deze plekken is het dus aan te raden een camera te plaatsen.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

Diensten