Hofstad Elektrotechniek

Frequentieregelaars

Hofstad Elektrotechniek b.v. kan u ontzorgen op het gebied van frequentieregelaars, zowel laag als hoog vermogens. We zijn gespecialiseerd in Rockwell Automation/Allen Bradley en ABB frequentie regelaars.
Wat zijn elektrotechnische installaties?
Onder elektrotechnische installaties valt het geheel van alle bij elkaar horende elektrische apparatuur, verbindingen en aansluitingen die zich in gebouwen bevinden.
Onderhoud
Onderhoud is essentieel om ongeplande stops te voorkomen. Hofstad Elektrotechniek b.v. kan u ondersteunen met preventief onderhoud aan uw frequentieregelaars. Hierdoor wordt het risico op uitval van (kritische) processen voorkomen of beperkt. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van onderhoudsschema’s van product fabrikanten. Daarnaast houden we ook rekening met andere omstandigheden zoals de omgeving waar de frequentieregelaars zich bevinden.
Vernieuwen en Engineering
Een verouderde frequentieregelaar waarvan de onderdelen niet voorraadig of niet meer leverbaar zijn kan ook een risico vormen. Hofstad Elektrotechniek b.v. kan u volledig ontzorgen met het vervangen van de verouderde systeem naar een actieve type. We kunnen adviseren, engineeren en een Turn-Key project leveren.

De verouderde frequentie regelaar(s) zullen gedemonteerd worden, nieuwe zullen gemonteerd worden, bedraad worden en inbedrijf genomen. Ook voor het ombouwen van uw installatie met Softstarters naar frequentieregelaars bent u bij Hofstad Elektrotechniek b.v. aan het juiste adres.
Storing zoeken
Door de jarenlange opgebouwde kennis kan Hofstad Elektrotechniek b.v. u ondersteunen met het verhelpen van storingen aan uw frequentieregelaars. We weten wat voor impact een storing op uw proces kan hebben en streven er naar om de installatie z.s.m. werkend te krijgen.
Commissioning
Ook voor het inbedrijfstellen van nieuwe frequentieregelaars bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

Diensten