Hofstad Elektrotechniek

Inspecties

In artikel 3 van de arbeidsomstandighedenwet wordt de werkgever verplicht om zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Werken met elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen levert risico’s op. De Scope 8 of NEN 3140 periodieke inspectie helpt de werkgever bij het minimaliseren van deze elektrische risico’s.

De meeste branden ontstaan door onveilige situaties in elektrische installaties. Daarom zullen de installaties regelmatig moeten worden geïnspecteerd. Een regelmatige Scope 10 inspectie van elektrische installaties – gericht op het opsporen van (potentiële) defecten en mogelijke brand risico’s – kan veel schade voorkomen. 

Een NEN 1010 keuring is een inspectie die uw nieuwe laagspanning elektrische installatie controleert of deze aan de NEN 1010 norm voldoet voordat u de installatie ingebruik neemt. 

Vraag via het contactformulier of per e-mail naar een offerte op maat.

    Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

    Diensten