Hofstad Elektrotechniek

Portiekafsluitingen

Hofstad Elektrotechniek verzorgt de plaatsing van portiekafsluitingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze elektronische portiekafsluitingen zijn bijzonder sterk, waardoor vandalen geen kans krijgen. Hofstad Elektrotechniek verzorgt eveneens onderhoud aan de portiekafsluiting. Tot onze klanten behoren onder meer particulieren, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen. 

Portiekafsluiting op maat
Met een portiekafsluiting voorkomt u dat anderen ongewenst gebruik maken van uw portiek. U houdt hangjongeren, wildplassers en andere ongewenste bezoekers buiten de deur.
De portiekafsluiting wordt geheel afgestemd op uw portiek en uw specifieke wensen. Het is mogelijk om te kiezen voor een portiekafsluiting die de hele dag afgesloten is, maar u kunt ook kiezen voor een portiekafsluiting waar u overdag zonder sleutel naar binnen kunt. Voor de postbode is het het eenvoudigst wanneer de brievenbussen zich buiten de portiekafsluiting bevinden. Hofstad Elektrotechniek biedt de mogelijkheid om de huidige postkasten te verplaatsen.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

Diensten