Hofstad Elektrotechniek

Toegangscontrole

Hofstad Elektrotechniek verzorgt de installatie van toegangscontrole systemen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Ook voor het onderhoud van toegangscontrole systemen bent u bij Hofstad Elektrotechniek aan het juiste adres.

Toegangscontrole systeem
Met een kwalitatief toegangscontrole systeem houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur, terwijl het pand toch goed toegankelijk blijft voor medewerkers en andere bevoegde personen.

Eenvoudig te beheren

De toegangscontrole systemen van Hofstad Elektrotechniek zijn eenvoudig te beheren vanaf uw computer. U kunt voor elke medewerker bepalen tot welke ruimtes en op welke tijdstippen hij of zij toegang heeft. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de verleende toegang per medewerker. Ook kunt u tijdelijke toegang verlenen of de toegang van een medewerker per direct blokkeren. 

Gebruiksvriendelijkheid

Bij een elektronisch toegangscontrole systeem is het van belang dat de gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden van het systeem. Met het toegangscontrole systeem van Hofstad Elektrotechniek hoeft de gebruiker enkel een druppel aan te bieden om de deur te openen. Eventueel is het mogelijk om veelgebruikte deuren tijdens kantooruren vrij toegankelijk te houden, waarna deze bijvoorbeeld om 18.00 uur automatisch op slot gaan.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

Diensten