Hofstad Elektrotechniek

WMO-aanpassingen

Bij Hofstad Elektrotechniek kunt u terecht voor WMO-aanpassingen op maat. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een snelle vakkundige plaatsing van elektrische WMO-aanpassingen. Ook installeren wij oplaadpunten voor elektrische auto’s, scootmobielen en fietsen. Wij zorgen voor een vlekkeloze aansluiting van het oplaadpunt. Onze vakmensen werken snel en vakkundig. U bent altijd verzekerd van een persoonlijke service.

Recht op WMO-vergoeding
Dankzij de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is het voor veel mensen mogelijk om langer thuis te blijven wonen. U krijgt een budget om aanpassingen in uw woning door te voeren.
Elektrische oplaadpunt en deuraandrijving
Automatische draaideuraandrijvingen zijn zeer praktisch: ze sluiten hermetisch en zijn zeer gemakkelijk te installeren. Er zijn geen grenzen aan het deurconcept: bestaande manuele deuren kunnen snel en eenvoudig geautomatiseerd worden. Automatische draaideuren verhogen het comfort en bieden een gemakkelijke oplossing voor mindervaliden.

Heeft u een privé oplaadpunt nodig voor een elektrische auto, een scootmobiel of een fiets? Ook dan bent u bij Hofstad Elektrotechniek aan het juiste adres. Onze installateurs zorgen voor een professionele aansluiting van het oplaadpunt. U kunt uw auto, scootmobiel of fiets op elk gewenst moment opladen: zo blijft u gegarandeerd mobiel.

Voor meer specifieke informatie of om een afspraak te maken kunt contact  met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0174 261 617.

Diensten

Klantenservice